Menu Sluiten

Voetbal Feestje Regio Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

90671909067190

More info

tags: Aanbeveling Petanque Huren – Petanque Huren – Sport Attractie Verhuur – Sport Workshops – Sportattracties – 

Wenst u meer info over voetbal feestje regio willebroek kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Voetbal Feestje Regio Willebroek

Shows | Sportattracties | Attracties | Workshops | Pannakooien | 

Sportattracties Voetbal Feestje Regio Willebroek

Wil je een leuk en actief voetbalfeest organiseren in de regio Willebroek? Dan hoef je niet verder te zoeken! Want er zijn veel leuke sportattracties in de buurt waar je voetbalfeest een succes kan worden. In deze blog vertellen we je wat je allemaal kan doen en waar je terecht kan om je voetbal feest te organiseren.

Panna Soccer

Een van de meest populaire sportattracties in de regio Willebroek is Panna Soccer. Panna Soccer biedt een kickerspel waar twee teams (van maximaal 10 spelers) strijden om de laagste score. Het doel is om zo min mogelijk punten te maken, omdat elke goal één punt geeft. Op deze manier kan je getraind worden in het maken van kunstige doelpunten.

Het voordeel van Panna Soccer is dat ze geen vervoer of extra materiaal nodig hebben. Het kickerspel wordt geleverd met twee velden, twee teams met ballen, een balmeester, twee keepers en twee doelen. Er zijn ook enkele extra opties zoals een springkasteel, verlichting, een DJ-set en een soundsystem.

Football Fun

Football Fun is een andere leuke sportattractie in de regio Willebroek waar je voetbal feest kan worden georganiseerd. Football Fun heeft twee verschillende opties. Je kan kiezen voor een indoor-variant met een kunstgrasveld en twee doelen, of je kan kiezen voor een outdoor-variant die verenigbaar is met een normaal voetbalveld.

De indoor-variant heeft een 5-tegen-5 format met twee doelen. Het veld is gemaakt van kunstgras en er worden twee professionele scheidsrechters aangesteld. Er is ook een verwarmde kantine waar je koffie, frisdrank en snacks kan kopen.

De outdoor-variant is uitgerust met een 10-tegen-10 format en vier doelen. Er wordt een professionele referee aangesteld en de velden worden goed onderhouden.

Voetbal Garden

Voetbal Garden in de Regio Willebroek is het paradepaardje van de stad als het gaat om voetbalfeesten. De locatie heeft talloze voetbalfaciliteiten: een grote kunstgrasvoetbalveld met verlichting, twee middelgrote velden, twee zandbakken en twee kleine velden voor kinderen. Er is ook een grote kantine met een snackbar die warme maaltijden, snacks endrankjes serveert.

Als je een voetbalfeest wil organiseren in Voetbal Garden, dan kan je kiezen uit verschillende opties. Je kan kiezen voor een gewoon voetbaltoernooi, open sportactiviteiten zoals tafelvoetbal, dart of lasergamen, een kampioenschap, een teambuilding activiteit of een speciale voetbalworkshop.

Rabona Sport

Als je op zoek bent naar een speciale activiteit voor je voetbalfeest, dan is Rabona Sport een goede optie. Rabona Sport is een interactieve sport simulator die gebruik maakt van real-time aansturing met feedback via motion capture-technologie. Spelers kunnen individueel of in teams tegen elkaar strijden in voetbal, basketbal, American football, volleybal en waterpolo.

Rabona Sport heeft een apart lokaal dat gehuurd kan worden voor je voetbalfeest. Het lokaal is volledig uitgerust met de technologie die nodig is om de sport simulator te laten werken. Het is ook mogelijk om extra verlichting en klassikale lesmateriaal te huren.

Voetbalfeestje

Ben je op zoek naar een leuk voetbalfeestje in de regio Willebroek? Dan heb je volop keus! Er zijn veel leuke sportattracties in de omgeving: Panna Soccer, Football Fun en Voetbal Garden, waar je kan genieten van voetbal, maar ook andere activiteiten zoals karten, paintball, lasergame, etc. Daarnaast heb je ook de Rabona Sport simulator die je kan huren voor een unieke ervaring. Kortom, je kan hier in de regio Willebroek een onvergetelijk voetbalfeest organiseren. Dus waar wacht je nog op? Ga erheen en geniet van het voetbalfeest!

Samenvatting

Wil je een leuk en actief voetbalfeest organiseren in de regio Willebroek? Dan hoef je niet verder te zoeken! Er zijn veel leuke sportattracties waar je voetbalfeest een succes kan worden. Panna Soccer biedt kickerspel waar twee teams strijden om de laagste score. Football Fun heeft twee verschillende opties, indoor en outdoor. En Voetbal Garden heeft talloze voetbalfaciliteiten met professionele scheidsrechters en een grote kantine. Tenslotte heb je ook de Rabona Sport simulator voor een unieke ervaring. Kortom, je kan hier in de regio Willebroek een onvergetelijk voetbalfeest organiseren. Kom langs en geniet ervan!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Voetbal feestje regio willebroek

!–StopPubText–>.