Menu Sluiten

Voetbal Feestje Belgie

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

90671909067190

More info

tags: Aanbeveling Petanque Huren – Petanque Huren – Sport Attractie Verhuur – Sport Workshops – Sportattracties – 

Wenst u meer info over voetbal feestje belgie kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Voetbal Feestje Belgie

Sportattracties Voetbal Feestje België: Maak van jouw verjaardagsfeestje een echt voetbalspektakel!

Voetbal is dé populairste sport in België en bijna iedereen is wel fan van een club. Het is dan ook niet gek dat veel kinderen dromen van een voetbalfeestje voor hun verjaardag. Maar hoe maak je van zo´n feestje nu een écht onvergetelijke en sportieve ervaring? In dit artikel geven we je tips en inspiratie voor het organiseren van een voetbalfeestje in België met de leukste sportattracties!

1. Voetballen op een attractiepark

Een voetbalfeestje op een attractiepark? Ja, je leest het goed! Bij Rabonasport in België kun je terecht voor een uniek voetbalfeestje voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op het attractiepark kunnen de kinderen zich uitleven op maar liefst 12 verschillende voetbalattracties. Van een schotklok tot een voetbalparcours en zelfs een virtuele voetbalwand. Met dit voetbalfestijn zullen de kinderen zich geen moment vervelen en beleven ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag.

2. Voetbaltoernooi op een outdoor locatie

Een voetbaltoernooi is een perfecte activiteit voor een verjaardagsfeestje. Huur een grote tuin of een grasveld af en verdeel de kinderen in teams. Zorg voor genoeg drinken en snacks en laat de kinderen lekker voetballen. Maak het toernooi extra leuk door elke wedstrijd een andere voetbalspelregel te laten toepassen, bijvoorbeeld alleen goals met het hoofd of alleen met links schieten. Zo blijft het spannend en uitdagend voor iedereen.

3. Voetbalclinic van een professionele voetballer

Voor de echte voetbalfans is er niets leukers dan een clinic van een professionele voetballer. In België zijn er meerdere voetbalscholen die deze clinics aanbieden voor kinderen. De kinderen krijgen hier les van echte profs en kunnen hun techniek verbeteren en nieuwe trucs leren. Een origineel en sportief idee voor een voetbalfeestje!

4. Voetgolfen in België

Voetgolf is de nieuwste trend op het gebied van voetbalsporten. Het is een combinatie van golf en voetbal waarbij je de bal met je voeten in zo min mogelijk schoten in een hole moet krijgen. Er zijn verschillende voetgolfbanen in België waar je een verjaardagsfeestje kunt organiseren. De kinderen kunnen hier samen de baan op en genieten van een gezellige middag vol sport en spel.

5. Voetbalfeestje in eigen tuin

Heb je geen ruimte of budget voor een uitje buiten de deur? Geef dan een voetbalfeestje in eigen tuin! Huur een voetbaltafel, zet een voetbaldoel neer en organiseer verschillende voetbalspelletjes zoals hooghouden, penaltyschieten en estafette met de bal. Maak het geheel compleet met versieringen en een voetbaltaart. De kinderen zullen zich prima vermaken en hebben de tijd van hun leven.

Met deze tips en inspiratie kun je nu zelf aan de slag met het organiseren van een onvergetelijk sportief voetbalfeestje in België. Of je nu kiest voor een attractiepark, voetbaltoernooi, clinic of feestje in eigen tuin, met deze activiteiten zorg je gegarandeerd voor veel plezier en sportiviteit op de verjaardag van jouw kind. Dus waar wacht je nog op? Haal je voetbalschoenen uit de kast en maak er samen met Rabonasport een topfeestje van!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Voetbal feestje belgie

!–StopPubText–>.