Menu Sluiten

Blog Over Petanque Huren

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Coole sportattracties, shows & workshops

Op zoek naar unieke sportieve animaties voor jouw event? Daar kunnen wij voor zorgen! Huur onze sportattracties voor jouw event, feest, teambuilding of sportdag. Geleverd en opgebouwd door ons of door u afgehaald.

Ons aanbod voor:

Over Rabona Sport

Wij zijn een Belgische firma die unieke sportattracties verhuurt en verkoopt en sportshows en workshops aanbiedt. Gevestigd in Willebroek, actief over het hele land en soms ook daarbuiten. Onder onze merknaam Rabona Panna produceren, verkopen en verhuren we panna voetbal kooien.

Over Filip Meeus

Filip is de oprichter en bezieler van Rabona Sport. Op 17-jarige leeftijd reisde hij de wereld rond om zijn freestyle voetbalkunsten te tonen. Zijn passie voor sport en ondernemen leidde tot de oprichting van Rabona Sport. De kans is groot dat u Filip aan de lijn krijgt wanneer u ons belt of mailt.

90671909067190

More info

tags: Petanque Huren – Voetbal Feestje – Sport Attractie Verhuur – Aanbeveling Petanque Huren – Verdelers Petanque Huren – 

Wenst u meer info over blog over petanque huren kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Blog Over Petanque Huren


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over petanque huren

NO AI

lebeau bv home over ons hotel taittinger suite with terrace standard dubbel small double family room p mini suite family room p single restaurant blog hotel lebeau pollen magazine de unieke smaak van sanfilippo ansjovis goeste de smaakvolle ervaring in knokkeheist zee van smaak petanque competitie aan de kust ontdek de veelzijdigheid van knokke op de fiets billecart salmon x lebeau filip van roe meet the architect vincent van laere een nieuwe start beleef het betoverende internationaal vuurwerkfestival in knokke galerij contact meerboek een kamer nl en fr hotel homehotel droom weg in n van onze kamers… De kamers zijn vanaf uur beschikbaar op de dag van aankomst blog over petanque huren binnen uw budget Wil je eerder komen dan slaan we je bagage op en ku.

home inschrijven inloggen toplijsten blogosfeer helpoutline hulp nodig een probleem categorie plus senior top alleswatmooiis onswitteke luc ursel sintkatrienstekleuterklas geroda springbos onderwijskrant agnes leroy dansrustroest ericdemeyer bigietie rodecal ritab stegrenadiers cco onderwijskrant grenadier alterscientia recentste bijgewerkt condebridgers bridgevrienden bennynijs onderwijskrant ursel jufpascaleks okraheiligharthasselt ggsh kaarttornooipctisselt oefenblognadia bredenearte jp erikjohnie springbos clubwedstrijden uitwedstrijden thuiswedstrijden hansvandenberghe grenadier patrick laatste nieuwe tourstravelssrilanka gerapazintis xllocksmithdublin nashx trudycees kred.

Inlichtingen over Blog over petanque huren

u gebruikt een verouderde internetbrowser. We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website. Een internetbrowser die up to date is staat ook garant voor veilig surfen. Menu overslaan en naar de inhoud gaan schrijf u in blog eigenaarslogin home te koop nieuwbouw te huur over ons onze diensten verkopen verhuren mijn woonwensen contact gratis schatting residentie de mispelaer maasmechelen koninginnelaan prijs vanaf kaart streetview zorgeloos en comfortabel wonen in het hart van de stad residentie de mispelaer is gelegen op een unieke locatie in het centrum van maasmechelen recht tegenover het winkelcentrum m. Op de gelijkvloerse verdieping is er een winkelruimte met een overdekte voetgangersgalerij. Die vormt de overgang naar het nieuw aan te leggen koudenbergplein Een alternatief voor blog over petanque huren Op de drie verdiepingen bevinden zich comfortabele appartementen. Zij bieden een aangenaam woongenot. centrale binnentuin als rust en ontmoetingsplek de ruime en li.